Vand i haven

Vand i haven


Vand i haven


Vand har alle dage spillet en helt central rolle for mennesket. Det er forståeligt nok, eftersom både vi selv og alt levende omkring os har brug for vand for at overleve og trives.

Vand i haven kan indtage mange forskellige former, fra det lille springvand til et overdådigt bassin med eller uden fisk. Prioriterer du vand i haven, vil du få et mere varieret perspektiv med flere elementer og dimensioner, som kan få smilet frem sommer og vinter.

Har du brug for inspiration eller viden om vand i haven, er du velkommen til at ringe til os på 44 99 54 80 eller præsentere dine drømme for os online ved og udfylde formularen til venstre.

Miljøet og vand i haven

Vejret i Danmark er under forandring, og pga. de mange ekstra millimeter nedbør laves der handleplaner som aldrig før. Helt lokalt kan du også gøre en indsats for dit eget nærmiljø ved at finde plads til vand i haven. Det handler først og fremmest om at lede vandet væk fra hus og kælder, så de ikke oversvømmes i en sommerstorm. Dernæst kan vand i haven med fordel føres et bestemt sted hen, hvor et bassin eller planter kan absorbere de skiftende regnmængder.
Du kan læse mere om anlæg af beplantning her.

Opsamlet vand i haven er tilsvarende en gave, når køkkenhaven og blomster trænger til en tår for at komme helskindet igennem en tør periode. De mange sparede liter vand i haven kan hurtigt aflæses på husholdnings- og miljøregnskabet, hvis de tappes fra tønde frem for vandhanen.

Den lille luksus med vand i haven

Hvis vi ser bort fra vands praktiske anvendelse, er vand i sig selv fascinerende. Boliger med udsigt til vandet har høj værdi, for hvem kan ikke bruge timer på at lade sig hypnotisere af vandets bevægelser eller se himlen spejle sig i vandets overflade. På maurernes tid i Spanien fra ca. år 750 til 1490 var vand i haven forbeholdt de velstående. I de mange paladser, moskeer og parker kan du endnu se vidnesbyrd om betydningen af vand i haven, ofte i form af smalle kanaler, der skærer sig gennem gårdhaver og sale.

Anlægger du vand i haven, får du adgang til den luksus hver eneste dag endda for en overkommelig pris. Har du en stor grund og drømmer om at kunne svømme i vandet i haven, opfyldes drømmen måske med en decideret badesø?

Vand i haven giver en helt særlig stemning. Se hvad vi kan tilbyde her.

FÅ ET 100% UFORPLIGTENDE TILBUD

Dit navn
Din adresse
Dit postnummer
Din E-mail
Dit telefonnummer
Besked til os

   VI ER MEDLEM AF
 
Ring 44 99 54 80