Glatførebekæmpelse

Glatførebekæmpelse


Stressfri glatførebekæmpelse

Er det en prioritet, at medarbejdere, beboere eller besøgende skal føle sig velkomne? Når sneen falder, kan det være umuligt at nå glatførebekæmpelse af stier, parkeringspladser og lukkede veje inden den tidligste trafik. Desuden er det tidskrævende og fysisk hårdt arbejde, som trækker store veksler på personalet. Det behøver du ikke bekymre dig om, når du overlader ordentlige forhold til os. Natten bruger vi typisk på glatførebekæmpelse, så arealerne er fremkommelige for morgenmenneskerne fra kl. 7.00.

Vi står for glatførebekæmpelse for såvel boligselskaber, erhverv som private.

Ring til os nu på 44 99 54 80 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig ubekymret gennem vinteren. Alternativt kan du sende os din forespørgsel på glatførebekæmpelse online ved og udfylde formularen til venstre

Glatførebekæmpelse hele vinteren

Når kalenderen viser 1. november, står vores vintervagt klar til at følge vejret døgnet rundt og rykke ud, når der er behov for glatførebekæmpelse.
Frem til 1. april tegner vi kun de abonnementer på glatførebekæmpelse, som vi ved, at vi kan leve op til. Du kan regne med Den unge Gartner og vores kvalitetsbevidste medarbejdere. Abonnenter på glatførebekæmpelse kommer altid i første række, når kong vinter bider sig fast i det danske land.

Når abonnementet for vintervagten er betalt, opkræves derefter en fast pris for den faktiske glatførebekæmpelse. Det betyder, at du som kunde undgår unødvendigt høje regninger og kun betaler for det udførte arbejde, når vi vurderer, at det har været nødvendigt at rydde sne og salte.

Effektiv glatførebekæmpelse

Som fagfolk har vi et haveskur, der er lidt større end de flestes. Det betyder, at vi kan stille op med stærke hestekræfter og specielle redskaber til at klare glatførebekæmpelsen effektivt. Det kunne være en motoriseret fejemaskine til fortove og en ergonomisk saltspreder med tilstrækkelig kapacitet. Når du indgår en fast aftale med os om glatførebekæmpelse, får du gavn af vores professionelle materiel, uden at du skal investere i din egen maskinpark. Glatførebekæmpelse behøver ikke være besværligt og dyrt, når du har en aftale med os. Slut med medarbejdernes nattillæg, uindbydende parkeringspladser, risiko for faldende gæster og indkøb af udstyr og salt.

FÅ ET 100% UFORPLIGTENDE TILBUD

Dit navn
Din adresse
Dit postnummer
Din E-mail
Dit telefonnummer
Besked til os

   VI ER MEDLEM AF
 
Ring 44 99 54 80