Anlægsgartner

Kontakt os for tilbud på en anlægsgartner i dag


Anlægsgartner


Det er en spændende, men tung, opgave at anlægge en have for de fleste.

Uanset om udgangspunktet er en bar grund med et nybygget hus eller en etableret have med gamle træer og buskads, er opgaven at få mest muligt ud af haven nu og i fremtiden.

Vi har som anlægsgartnere stor erfaring med at skabe de dejligste haver. Brug din anlægsgartner som kreativ sparringspartner og udnyt den viden, vi har om belægning og beplantning, til at få opfyldt dine drømme for den perfekte have.

Anlægsgartneren kan stå for hele entreprisen fra A til Å, så du til aftalt tid kan få fornyet glæde af din have. Du kan læse mere om processen her.

Ring i dag på 44 99 54 80 og aftal et møde med en kvalitetsbevidst anlægsgartner eller send os lidt om opgaven i formularen til venstre.

Anlægsgartneren retter op

Er du tilfreds med din have, men halter forhaven? Anlægsgartneren kan i fællesskab med dig designe en ny forhave, som spiller sammen med huset, stilen og haven. Derefter kaster anlægsgartneren al sin faglige ekspertise og professionelle redskaber ind i opgaven med at lægge fliser, bygge hegn, plante blomster og i øvrigt eksekvere den lagte plan, så du snart kan give dine gæster en smuk velkomst.

Andre dele af haven, som anlægsgartneren kan rette op på eller skabe kunne være privat læsekrog, frodig køkkenhave, praktisk udekøkken på terrassen, majestætisk pergola eller et bed fyldt med lige de blomster, du er allermest vild med.

Anlægsgartneren planter til

Hvad enten det er hele haven, der har brug anlægsgartnerens friske øjne, eller et enkelt element, der ikke fungerer optimalt, udgør belægning og beplantning de to bærende søjler. I et afbalanceret samspil kan anlægsgartneren give haven identitet og skabe de små rum i haven, som du kan gå på opdagelse i hen over året og hen over dagen.

For os er det vigtigt, at vi omgiver os med noget grønt, som udstråler liv, og noget pænt, som kan inspirere os. Derfor er vi anlægsgartnere vilde med at designe og pleje haver!

Planter er kun frodige og smukke, når vi tager højde for deres foretrukne levevilkår, fx lys og jordbund. Rhododendron kan være fantastiske, men kun hvis de plantes i sur jord. Det er bare et konkret eksempel på, hvordan anlægsgartnerens viden kommer i spil, når du skal have succes med at anlægge ny have.

FÅ ET 100% UFORPLIGTENDE TILBUD

Dit navn
Din adresse
Dit postnummer
Din E-mail
Dit telefonnummer
Besked til os

Læs om vores persondatapolitik her

   VI ER MEDLEM AF
 
Ring 44 99 54 80