Havearkitekt

Havearkitekten opfylder dine havedrømme


Havearkitekt

Havearkitekten ligger inde med den faglige ekspertise, der kan sikre, at den nye have gror og over årene vokser til på den helt rigtige måd.

Drømmen om livet tæt på naturen kan sagtens blive til virkelighed for dig!
Så længe du har et lille havestykke, kan havearkitekten og anlægsgartneren sammen skabe en livsbekræftende helhed for dig. Du behøver ikke flytte langt ud på landet. Havearkitektens fornemmeste opgave er at lytte til alle dine ønsker og få samlet så mange af dem som muligt i en inspirerende tegning af din have, hvad enten den er stor eller lille. Erfaringen fra mange haver er havearkitektens skattekiste af løsninger og idéer, som bare venter på at blive åbnet.
 

Ring i dag på 44 99 54 80 og aftal et møde med en kvalitetsbevidst anlægsgartner eller havearkitekteller send os lidt om opgaven i formularen til venstre.

Havearkitekten opfylder drømme

Havearkitekten kan tegne en komplet ny have fx til dig, der vil starte forfra eller bor i et nyt hus, hvor haven endnu bærer præg af byggeriet. Er du blot utilfreds med en afgrænset del af haven, kaster havearkitekten sig naturligvis også gerne over den udfordring. Det vigtigste for os er, at du kommer ud og nyder den natur, du er omgivet af.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der næppe bliver plads til en enorm frugtlund i din rækkehushave, men havearkitekten kan faktisk efterkomme de fleste ønsker – i mere eller mindre tilpassede udgaver. Skriv bare en lang liste fx med ord som læsekrog, hængekøje, tørresnor, legehus, scootersti, fodboldbane, terrasse, grill, vandhul, bålsted, frugtlund, køkkenhave, bærbuske, roser, blomster til buketter osv. I samarbejde med den kreative havearkitekt skal haveprojektet nok blive en succes!
 

Havearkitekten ser årstiderne skifte

Havearkitekten kan tegne en komplet ny have til dig.

Din have byder på mange muligheder, og det kan være overvældende at finde ud af, hvordan du får størst mulig fornøjelse ud af din have. Året rundt. Hele dagen.
Da det kan være et omfattende projekt at anlægge have eller omlægge have, kan det en god idé at inddrage en havearkitekt. Havearkitekten ligger inde med den faglige ekspertise, der kan sikre, at den nye have gror og over årene vokser til på den helt rigtige måde.

Vi udfører en lang række opgaver, herunder blandt andet:
 

Havearkitektens tegning kan enten anlægsgartneren eller du selv bruge til at arbejde ud fra. Du kan læse mere om vores plan for at gennemføre projekter her
 

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80