Gartner

Lad vores gartnere klare det for dig


Gartneren giver dig fri


Vi holder alle af at nyde foråret og sommeren i grønne områder. Planter er levende organismer, så de kræver naturligvis en gartners løbende omsorg, og det kan udgøre en stressfaktor for mange i en travl hverdag. Vi gartnere ville ærgre os, hvis du ikke kom ud og lade op i naturen, fordi opgaven med at gøre haven indbydende er for overvældende.

Lad vores gartnere klare det for dig, så du uden at løfte en finger kan få afslappende udsigt til et ryddeligt indgangsparti, veltrimmet græsplæne og ukrudtsfri blomsterbede.

Håndværkerfradraget for serviceydelser betyder, at privatpersoner kan få skattefradrag for det almindelige havearbejde, en etableret gartner måtte udføre for dig.

Ring i dag på 44 99 54 80 og få et overslag på at hyre din helt egen gartner.

Den grønne gartner


Den unge Gartner kender årets gang i haven og klipper græs, klipper hæk, fjerner ukrudt, beskærer buske, fjerner affald, vander blomster og sørger i det hele taget for, at dine udendørs områder udstråler orden og kvalitet.

Hos Den unge Gartner holder vi os orienteret om nye metoder og redskaber, så vi kan rykke ud til dig og gøre en effektiv indsats med det rette specialværktøj lige ved hånden. Når den professionelle gartner står for vedligeholdelsen af dine grønne områder, får du selvfølgelig gavn af gartnerens fede maskinpark, som nok er mere nørdet end, hvad de fleste haveejere har stående i skuret.

Med gartnerens faglighed og begejstring for de levende planter falder beskæring og plantepleje os naturligt. Udnyt vores gartneres viden om, hvordan den enkelte plante helst vil vandes, og hvornår hver busk foretrækker at blive beskåret. Står du og skal bruge en gartner til beskæring af træer og buske, rykker vi også gerne ud til det. Du kan læse mere om beskæring her: http://www.dug.dk/beskaering-af-beplantning

Aftale med din gartner


Vi kan stå for den regelmæssige vedligeholdelse i såvel erhvervs- som privat regi, fx firmadomiciler, boligforeninger og store og små private haver.

Inden vi indgår en fast aftale, kommer gartneren ud og besigtiger din have eller grønne område, så vi kan få en snak om, hvad du gerne vil have gartneren til at stå for. Den aftalte pris er per sæson, uanset om den bliver varm, kold, tør eller våd, så du økonomisk ved præcis, hvad din gartner koster.

Indgår vi en aftale om vedligeholdelse over en længere årrække, er vi åbne for at give en fornuftig rabat.
 

  • Ønsker du dig også en dejlig frodig have med masser af rum til udeliv?

  • Kniber det med at få tid til at lave nye projekter i haven?

  • Er det svært at få overblik over hvad der skal laves i haven og hvornår?

  • Vil du hellere nyde livet på terrassen end arbejde hårdt i haven?

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.


 

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80