Hegn og træ i haven

Træ i haven


Hegn og Træ i haven

Træ er et levende materiale, som kan tilføre din have stil og nye dimensioner. Træterrassen med den varme overflade og hegnet med den knivskarpe hvide maling er klassiske eksempler på, hvordan hegn og træ kan give haven et ganske særligt udtryk. Hegn og træ har samtidig nogle funktionelle egenskaber, som gør det værd at se nærmere på, hvis du vil have mere ud af dit uderum. I den lille have kan en traditionel hæk optage for meget plads (og tid med hækkeklipperen), og et hegn kan i stedet erstatte afskærmningen mod naboerne eller holde hunden væk fra vejen.

Vi stiller vores erfaring til rådighed, så du kan træffe de valg af hegn og træ, du vil glædes over i mange år fremover. Ring til anlægsgartneren i dag på telefon 44 99 54 80 eller udfyld formularen til venstre og få inspiration til hegn og træ.

Hegn i haven

Vi laver forskellige typer hegn, som hver især har deres stil og fordele, så du kan vælge et hegn, der designmæssigt passer til dit hus og dit kvarter, og samtidig tager højde for dine ønsker til arbejdsniveau.

Hegnets udformning er også vigtig for formålet med nyt hegn og træ. Vil du have glæde af den mest vindblæste plads i haven, skal du vælge et hegn med en tæt opbygning, der kan skabe den nødvendige læ. Til gengæld anbefaler vi en løsere struktur af hegn og træ, hvis du drømmer om frodige klatreplanter, for de fleste blomster har godt af lidt luftcirkulation.

Du kan læse mere om at tage en anlægsgartner med på råd her

Inden du vælger at sætte hegn og træ op på din grund, anbefaler vi, at du undersøger, om der er en gældende lokalplan for dit område, som evt. begrænser dine udfoldelsesmuligheder.

Træ på terrassen

Det er en helt anden oplevelse at træde ud på en træbeklædt terrasse end ud på kolde, hårde sten. Mange af sæsonens halvgode dage vil ganske enkelt føles lunere under fødderne, når terrassen er lavet af træ.

På store og små terrasser rundt om på din grund kan træets gode kvaliteter åbne for inspirerende muligheder, så haven får helt nyt liv. Et espalier giver plads til at binde små frugttræer op, så de kan vokse til og skabe en ny dimension i haven. En pergola med blomstrende slyngplanter skygger for den skarpe sol, så du slipper for parasollen, der alligevel flyver væk i næste sensommerstorm. Du kan også supplere med et sejl, så den kølige aftendug holdes væk. Er du vild med din hængekøje, men mangler et sted at sætte den op ved terrassen, kan en let pergola-lignende struktur blive lige det, du har behov for.

Se bl.a. hvad vi kan tilbyde her.

Anlæg af hegn

Vi laver også havehegn. Se udvalgte referencer af hvad vi har lavet her.  
  • Ønsker du dig også en dejlig frodig have med masser af rum til udeliv?

  • Kniber det med at få tid til at lave nye projekter i haven?

  • Er det svært at få overblik over hvad der skal laves i haven hvornår?

  • Vil du hellere nyde livet på terrassen end arbejde hårdt i haven?

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80