Træfældning

Træfældning tager pusten fra de fleste men ikke fra os


Træfældning kræver specialister

Træfældning kan for nogen ligne en simpel opgave med en motorsav. Vores erfaring siger os, at træfældning er langt mere komplekst end som så. Farerne ligger både i skade på mennesker i og under træet og skade på ting (og forsikringspræmie). Træfældning kræver overblik og fagfolk. Står du med et træ, der skal fældes, kan vi sende forsikrede skovningsspecialister af sted, som kan give naboer og familie en tryg oplevelse. Fascinerende ser det ud, når de med seler og udstyr som små egern eller legesyge drenge klatrer højt op og klarer træfældningen med sikker hånd oppefra.

Send os et par linjer om opgaven og forholdene online ved og udfylde formularen til venstre eller ring til fagfolkene med det samme på 44 99 54 80.

Træfældning tager pusten fra de fleste men ikke fra os

Når alle forholdsregler er på plads og det professionelle udstyr er fundet frem, må selv de mest vanskelige træer bukke under for træfældningseksperterne. Vi lægger roligt gren efter gren under træet, indtil stammen i bidder ryger samme vej. Træfældning er altså ikke ensbetydende med en ødelagt have, når du ringer til Den unge Gartner.
Efter træfældningen skæres det hele op til brænde eller laves til næringsrig flis til dine bede. Ønsker du ikke at beholde materialet selv, klarer vi naturligvis også den kedelige oprydning.
Med effektivt udstyr lige ved hånden er træfældning ingen sag for os. Når du kommer hjem fra arbejde, har solen igen fri bane ned i din have, og der ligger træ klar til hyggelige aftener med ild i bålfadet.

Træfældning og rodfræsning

Træer består jo ikke bare af en stamme og nogle grene, så når træfældningen er afsluttet, står træets rod endnu. Man kan inden træfældning tage stilling til, hvor langt ned stammen skal skæres. Den kan eksempelvis indgå som en del af en pergola til hængekøjen, et tørrestativ til bæredygtige energibesparelser eller stå som en totempæl med fuglekasser i mange farver. En lavere træstub kan skæres til en stol med eller uden ryglæn eller udgøre et stabilt fundament for et havebord af planker eller stenplade. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der skal ske efter en træfældning.
Omfatter drømmene for det frigjorte stykke have nye bede, grøn græsplæne eller køkkenhave, må træets rod fjernes. Det gøres nemt og enkelt med en rodfræsning, hvor resten af omgivelserne står uberørt. Den unge Gartner triller det fikse skyts frem: En rodfræser borer sig ned gennem stubben til roden og hakker det hele til flis bid for bid, indtil der kun er et beskedent hul tilbage.

Har du brug for ny inspiration og hjælp til at få alle havedrømmene opfyldt, kan du læse mere om vores anlægsgartnere her

  • Ønsker du dig også en dejlig frodig have med masser af rum til udeliv?

  • Kniber det med at få tid til at lave nye projekter i haven?

  • Er det svært at få overblik over hvad der skal laves i haven og hvornår?

  • Vil du hellere nyde livet på terrassen end arbejde hårdt i haven?

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80