Snerydning & Saltning

Vi står for snerydning og saltning for såvel boligselskaber erhverv som private


PROBLEMFRI SNERYDNING & SALTNING

Er det en prioritet, at medarbejdere, beboere eller besøgende skal føle sig velkomne? Når sneen falder, kan det være umuligt at nå snerydning af stier, parkeringspladser og lukkede veje inden den tidligste trafik. Desuden er det tidskrævende og fysisk hårdt arbejde, som trækker store veksler på personalet. Det behøver du ikke bekymre dig om, når du overlader ordentlige forhold til os. Natten bruger vi typisk på snerydning og saltning, så arealerne er fremkommelige for morgenmenneskerne fra kl. 7.00.

Vi står for snerydning og saltning for såvel boligselskaber, erhverv som private.

Ring til os nu på 44 99 54 80 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig ubekymret gennem vinteren. Alternativt kan du sende os din forespørgsel på snerydning og saltning online ved og udfylde formularen til venstre

SNERYDNING OG SALTNING hele vinteren

Når kalenderen viser 1. november, står vores vintervagt klar til at følge vejret døgnet rundt og rykke ud, når der er behov for snerydning.
Frem til 1. april tegner vi kun de abonnementer på snerydning og saltning, som vi ved, at vi kan leve op til. Du kan regne med Den unge Gartner og vores kvalitetsbevidste medarbejdere. Abonnenter på snerydning og saltning kommer altid i første række, når kong vinter bider sig fast i det danske land.

Når abonnementet for vintervagten er betalt, opkræves derefter en fast pris for den faktiske snerydning. Det betyder, at du som kunde undgår unødvendigt høje regninger og kun betaler for det udførte arbejde, når vi vurderer, at det har været nødvendigt at rydde sne og salte.

Effektiv SNERYDNING OG SALTNING

Som fagfolk har vi et haveskur, der er lidt større end de flestes. Det betyder, at vi kan stille op med stærke hestekræfter og specielle redskaber til at klare snerydning effektivt. Det kunne være en motoriseret fejemaskine til fortove og en ergonomisk saltspreder med tilstrækkelig kapacitet. Når du indgår en fast aftale med os om snerydning og saltning, får du gavn af vores professionelle materiel, uden at du skal investere i din egen maskinpark. Snerydning og saltning behøver ikke være besværligt og dyrt, når du har en aftale med os. Slut med medarbejdernes nattillæg, uindbydende parkeringspladser, risiko for faldende gæster og indkøb af udstyr og salt.

  • Ønsker du dig også en dejlig frodig have med masser af rum til udeliv?

  • Kniber det med at få tid til at lave nye projekter i haven?

  • Er det svært at få overblik over hvad der skal laves i haven og hvornår?

  • Vil du hellere nyde livet på terrassen end arbejde hårdt i haven?

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80