Indkørsel

Indkørslen sætter stemningen for hus og have


Indkørslen er husets visitkort


Indkørslen ser du hver dag, og indkørslen er også det første, som dine gæster ser. Den er en slags visitkort for huset. Når hele haven skal renoveres, er det en kærkommen lejlighed til at få lagt en indkørsel, der såvel funktionelt som designmæssigt opfylder dine ønsker. Skal det være store eller små fliser, eller måske skærver? Skal det være en miljøvenlig indkørsel med grønne fuger og måske endda vandafledning?
Indkørslen fylder typisk et betragteligt areal, som giver plads til at lege med former, farver og måske endda flere funktioner.

Spørg trygt Den Unge Gartner til råds; vi tager hånd om hele dit haveprojekt fra start til slut. Ring i dag på tlf. 44 99 54 80 og hør mere om komplet haverenovering, eller send os lidt om opgaven i formularen til venstre.

Vandafledning i indkørsel

Du behøver ikke længere bekymre dig om den efterårsstorm, tørre sommer og et pludseligt regnskyl, som vi jævnligt hører om i nyhederne. Når De unge gartnere renoverer din have, kan vi integrere sikkerhedsforanstaltninger, som er nærmest usynlige. I indkørslen kan vi fx nedgrave en faskine til at opfange store mængder regnvand eller kombinere stenbelægning med græs, stenbedsplanter eller andet levende materiale. Din nye indkørsel kan altså suge regnvandet op, så det ikke skyller ned i kælderen eller står i en søjle op af kloakken. Vores egen regnvandskonsulent ligger inde med viden om de mulige løsninger for vandafledning i indkørslen og i resten af haven.
 

Indkørsel til livet

Når vi rykker ind med vores ekspertise og kraftige maskineri til renovering af din have, behøver du ikke bekymre dig om løft af store fliser, afretning af tungt grus og lign. På den front kan alt lade sig gøre, og du skal ikke lægge låg på dine designmæssige udfoldelser, når du udtænker din nye indkørsel. Drøm stort, for indkørslen kommer til at lægge sten til mange af livets store og små dage - og skal præsentere huset og din nye have som fortjent.

Vi udfører en lang række opgaver, herunder blandt andet:
 

Du kan lade dig inspirere til valg af belægning til indkørslen her, hvor du også kan se eksempler på udførte opgaver.

 

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80