Terrasser

Terrasser skaber hjerterum i alle verdenshjørner


Terrasser i alle størrelser

Når din have skal renoveres er der alle muligheder for at anlægge lige så mange terrasser,  du drømmer om. Der skal ikke meget mere til end et fast underlag og en siddeplads, før vi har en terrasse. Et hidtil ubrugt hjørne af haven kan vise sig at være den skønneste morgenterrasse, men tilsvarende har selv den mest storslåede terrasse ingen værdi, hvis den ikke bliver brugt. Sol, luft, støj, afskærmning, placering ift. huset m.v. kan afgøre, om terrassen bliver det lækre uderum, vi alle ønsker os.

Vi står for hele entreprisen og løfter opgaven med grundig viden, mangeårig erfaring, gode materialer og stærkt udstyr. Kontakt os på tlf. 44 99 54 80 og aftal et møde, eller send os lidt om opgaven i formularen til venstre.

Sæt dig på terrassen året rundt

Terrassen tænkes traditionelt som et uderum i godt vejr om sommeren. For at få endnu større glæde af din nyanlagte have kan du overveje at tænke de øvrige årstider ind i terrasseplanerne. En terrasse omkranset af en læ-mur, der holder godt på energien fra en lavtstående vintersol, kan blive et yndet sted at sætte sig pakket ind i et tæppe og varme sig ved en kop eftermiddagskaffe. Særligt på de korte dage er enhver solskinstime jo guld værd! I dit liv og i din have kan der være andre måder at udvide terrasse-sæsonen på, men det hjælper vi selvfølgelig med at klarlægge.
 

Vi tager slæbet med terrasserne

Når du har besluttet dig for, hvilke terrasser din nye have skal beriges med, er det tid til at overveje størrelse og belægning på terrassen.
Du kan læse mere om materialevalg her, hvor du også finder billeder fra andre terrasse-projekter her

Vi udfører en lang række opgaver, herunder blandt andet:
 

Uanset hvad du overvejer, kan du trække på Den Unge Gartners solide erfaring med rådgivning, planlægning og opbygning af terrasserne. I det praktiske arbejde med terrassen får vi uvurderlig hjælp fra vores professionelle maskinpark. Det er tungt arbejde at lægge terrasse, så al aflastning er kærkommen. Vi vil nemlig helst fokusere på at sikre et stabilt underlag og en præcis opbygning, så du kan glæde dig over resultatet i mange somre (og vintre) fremover.

 

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80