Kirkegårdsgartner

Fast kirkegårdsgartner


Vi hjælper med vedligeholdelse af gravsteder

Tilkald Den unge Gartner, når der er behov for en ekstra kirkegårdsgartner!
Vi giver gerne den ansatte kirkegårdsgartner en hjælpende hånd, når der er ekstra travlt i de skiftende sæsoner med alt fra beskæring, sommerblomster og grandække.

Er der vedtaget en plan for nye anlæg, stiller vi vores ekspertise som kirkegårdsgartnere til rådighed, samt vores mandskab og materiel. Ro er helt centralt på en kirkegård, så vi anbefaler at tage fagfolk med på råd, inden anlægsarbejdet går i gang. Sammen kan vi kirkegårdsgartnere lægge en projektplan, der betyder færrest mulige dage med grimt byggerod. Samtidig kan vi byde ind med vores input til planen, så gæster og brugere af kirkegården i mange år fremover vil være glade for anlægget.

Læs mere om vores løbende vedligeholdelse af grønne områder generelt på siden her

Ring på 44 99 54 80 og få et bud på, hvordan vores gartnere kan aflaste og bidrage til den gode stemning på kirkegården.

Fast kirkegårdsgartner

I mindre sogn kan det være en bekostelig affære at ansætte personale til begrænset mængde arbejde. Udlicitering af kirkegårdsgartnerens opgaver kan være en løsning og frigøre midler til andre aktiviteter. Vi tager os kærligt af den løbende vedligeholdelse af kirkegårdens planter og stier og graver også gravene, når det bliver nødvendigt. Vinter og sommer kan vi rykke ind med vores professionelle udstyr, som hjælper os med at løse kirkegårdsgartnerens job bedre og hurtigere. Den omfattende investering slipper man for, hvis Den unge Gartner står for driften af kirkegården.

Som uddannet kirkegårdsgartner går vi også ind med vores nøje kendskab til havens kalender og planternes respektive leveforhold og tager os kærligt af såvel de gamle træer som de nyplantede blomster.

Den menneskelige kirkegårdsgartner

Kirkegårdsgartnerens fornemste opgave er at få trimmet og plejet kirkegården, så den altid står indbydende og beroligende for brugere og gæster, uanset om de kommer i lykkeligt eller sorgfuldt humør. Jobbet som kirkegårdsgartner stiller nogle helt særlige krav til medarbejdernes empati.

Med firmaets fokus på tilfredshed og trivsel kan vi stille et hold af helstøbte mennesker, som formår at udvise den fornødne respekt for kirkegårdens gæster. Vi er klar over, at en smukt vedligeholdt kirkegård ikke giver den betryggende oplevelse, hvis de ansatte kirkegårdsgartnere opfører sig upassende.

  • Ønsker du dig også en dejlig frodig have med masser af rum til udeliv?

  • Kniber det med at få tid til at lave nye projekter i haven?

  • Er det svært at få overblik over hvad der skal laves i haven og hvornår?

  • Vil du hellere nyde livet på terrassen end arbejde hårdt i haven?

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80