Hæk og hegn

Hæk og hegn åbner nye verdener og udtryk


Hæk og hegn til store og små rum


Traditionelt set bruges hæk og hegn til at skærme haven og holde børn og husdyr på sikker grund. Den naturlige højde på de fleste hække og hegn gør dem til det oplagte valg til at skabe privatliv i både forhave og baghave. Hæk og hegn behøver dog ikke være to meter høje og kan med fordel bruges æstetisk og funktionelt til at inddele din have i flere sektioner med hver sin oplevelse, fx hængekøjer i en lund af træer knejsende over skovens bunddække eller køkkenhaven med friskt grønt til søndagens smørrebrød.

Når Den Unge Gartner genskaber hele din have, overvejer vi grundigt mulighederne for at udnytte hæk og hegn i netop din have. Vi udfører hele haverenoveringen fra A til Å, så kontakt os på tlf. 44 99 54 80 og aftal et møde, eller send os lidt om opgaven i formularen til venstre.

Erfaring med hæk og hegn

Typiske hækplanter er i Danmark bøg og liguster, men mulighederne inden for levende hegn er utallige. Hækken kan være stedsegrøn, blomstrende eller med grønne, røde eller gule grene. Dit nye skel kan sættes af en enkelt type hækplante eller flere forskellige planter. Vi har stor erfaring med at plante hæk, så vi kan vejlede dig til den rette beslutning, som både passer til dit hus, din stil og dit temperament ift. vedligeholdelse.

Hegn kan ligesom hæk fremstå med meget forskelligt udtryk: luftigt eller tæt, ubehandlet eller malet, højt eller lavt, stringent eller rustikt. Du kan læse mere om vores arbejde med træ i artiklen her, hvor du også finder billeder af nogle af de mange hegn, vi har sat op.
 

Valg af hæk eller hegn i lokalområdet

Ved valg af hæk og hegn - eller hæk eller hegn - omkring haven skal du starte med at undersøge, om der er en gældende lokalplan for dit område. I sådanne lokalplaner kan der nemlig være vedtaget visse retningslinjer for, om din grund skal være afskærmet med hegn eller hæk, og endda hvilken specifik hækplante eller farve træbeskyttelse, der må anvendes.

Vi udfører en lang række opgaver, herunder blandt andet:
 

Retningslinjerne er med til at give dit område et ensartet udtryk, så du må udleve dine kreative drømme om særlige hække eller hegn inde på egen grund. Vi anbefaler altid, at de naboer, som du deler skel med, tages med på råd.
 

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80