Havetrapper og mure

Anlæg af havetrapper


Anlæg af havetrapper og mure

Anlæg af havetrapper og mure

Det kan godt være, at Danmark i global sammenhæng er et fladt land, men mange huse ligger alligevel i skønne kuperede områder, hvor det lette fald er med til at tilføje en ny dimension for øjet.

Adgangen til hele din grund skaber vi med havetrapper, og mure er med til at inddele haven i plateauer. Havetrapper og mure designes, så de på bedste vis opfylder deres formål og har den nødvendige styrke. Derudover skal de indgå som naturlige elementer på grunden, så de matcher husets stil og kvarterets øvrige udtryk. Murene sættes af alt fra rå kampesten til stringente betonsten, mens havetrapper kan opbygges af fx små chaussésten eller store betonfliser.

Den unge Gartner kan hjælpe dig i hus, så dine nye havetrapper og mure står stabilt og dagligt er en fryd for øjet.

Ring til din anlægsgartner på på 44 99 54 80 eller bed om et overslag ved og udfylde formularen til venstre.

Havetrapper og mure kræver sin mand

Havetrapper og mure kræver sin mand

Havetrapper og mure sættes af kyndige fagfolk, så de står smukt mange år fremover. Vi har den erfaring og ekspertise, som specialopgaver af denne type kræver. Inden havetrapper og mure sættes op, er det vigtigt at få lavet en grundig vurdering af, hvilket pres jorden og planterne i det øverste bed vil lægge på den have, der ligger derunder. Jord, der er tung af våd sne, opfører sig anderledes end løs surbundsjord med en enorm rhododendron i blomst. Vurderingen tager udgangspunkt i dine ønsker til, hvordan niveauforskellene i din have skal gribes an, med flere regulære plateau-haver adskilt af havetrapper og mure eller af store, skrånende bede gennemskåret af fine havetrapper og stier.

Projektplanlægning af havetrapper og mure

Projektplanlægning af havetrapper og mure
Vi er opmærksomme på, at det kan være et overvældende projekt at renovere eller omdesigne centrale elementer som havetrapper og mure. Derfor står vi klar til at vejlede dig, så du får truffet de rigtige valg nu og for fremtiden. Samtidig trækker vi på vores erfaring som anlægsgartnere og lægger en plan, der giver mindst mulige gener og hurtigst mulige resultater. Skal stenbelægningerne i din have tænkes forfra og fremover have et samlet udtryk, påtager vi os gerne den store opgave. Du kan læse mere om ny terrasse på siden her

Anlæg af trapper

Den Unge Gartner er specialist i anlæg af trappe. Se nogle af vore arbejder her.

Anlæg af mure

Vi tilbyder anlæg af mure. Her kan du se nogle referencer på udvalgte arbejder.  
  • Ønsker du dig også en dejlig frodig have med masser af rum til udeliv?

  • Kniber det med at få tid til at lave nye projekter i haven?

  • Er det svært at få overblik over hvad der skal laves i haven hvornår?

  • Vil du hellere nyde livet på terrassen end arbejde hårdt i haven?

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80