Bede og stier

Bede og stier skaber nye oplevelser i haven


Bede og stier giver liv


De fleste kan se det praktiske i stier og det smukke i bede, men bede og stier kan så meget mere! Tag Den Unge Gartner med på råd, hvad enten din have står over for en komplet eller delvis renovering. Vi vil nemlig gerne vise dig, hvordan vi med bede og stier kan skabe en ny dynamik i både store og små haver. Bede og stier kan fungere som praktiske rumdelere og vise havevandreren rundt til hemmelige kroge eller gennem duftende passager.

Vi kan udføre hele eller dele af opgaven, alt efter behov, så kontakt os på
tlf. 44 99 54 80 og aftal et møde. Eller send os lidt om opgaven i formularen til venstre.

Struktur med bede og stier

Vi ser på vores have året rundt, nogle gange gennem vinduerne fra stuens varme, andre gange bevæger vi os ud midt i dens bede og stier. I alle tilfælde skal den være en fryd for øjet og lokke os til at suge naturen til os.

Havens bede og stier skal skabe et spil, en form for struktur, så fx vinterhaven ikke ligner en brun mark. Grønne rosenkål, en sølvgrå pergola eller afblomstrede stokroser kan være med til at give vinterhaven struktur i bede og stier. Når foråret og sommeren kommer, skal bede og stier ligge praktisk for sol/skygge, planternes behov for vand og verdenshjørnerne ift. rolig placering af solstolen med søndagens blomsterhav eller central adgang til grillen, hvor aftensmaden tilberedes hele ugen.

Bede og stier i alverdens materialer

Når ideen til bede og stier er på plads, kan vi  gå i gang med at realisere drømmene. Først skal du dog beslutte, hvilke materiale bede og stier skal opbygges af. Skal bede og stier bestå af det samme materiale, vil det typisk være en form for sten. De kan lægges oven på hinanden og danne ramme om bede, og stier belægges med samme flade sten. Såvel betonsten som natursten kan komme i spil til bede og stier.

Vi udfører en lang række opgaver, herunder blandt andet:
 

Skal stierne bruges som scooterbane for de mindste eller være en solid kørevej for trillebøren, er det rart at have en nogenlunde ensartet overflade, men ellers kan stier udgøres af sjove trædesten, hvor et grønt bunddække får lov at vokse frem.
Bede kan også bygges op af trærammer eller som højbede i zink eller andre metaller.

 

Den Unge Gartner har over 30 års erfaring med anlæg, indretning og vedligeholdelse af haver. Vi har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden.

KONTAKT OS I DAG

Få et 100% uforpligtende tilbud
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et tilbud på opgaven hurtigst muligt.

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80