Fliser

Fliser er lavet af sten, og en sten er et mindre, løst stykke fast geologisk materiale af bjergart. Ved en diameter under 20 mm taler man om grus, men afgrænsningen opad er mere usikker. I princippet kan en sten være stor som et bjerg (se Uluru (Ayers Rock)), når blot den opfylder kravet om at være tydeligt adskilt fra grundfjeldet. Meget store sten kaldes ofte for monolitter.

Sten bliver inddelt efter de processer, der dannede dem. På den måde opstår grupperne eruptiver, sedimenter og metamorfe stenarter. Eruptive sten er dannet ud fra smeltet magma, sedimentsten er opstået ved sammenpresning af nedbrudte bjergarter, og metamorfe sten blev skabt ved opvarmning, omlejring og sammenpresning i stor dybde af eruptiver eller sedimenter. I de tilfælde, hvor der findes aftryk af organisk materiale i stenen, taler man om fossiler.

 
Brolægning og arbejde med Fliser
Brolægning er smukt, slidstærkt og holder i generationer. En flot anlagt indkørsel med Fliser giver sjæl og charme. Der findes mange typer af sten og Fliser som i kombination med en spændende beplantning kan gøre din have til noget særligt. Løsninger med Fliser der ikke altid behøver, at være dyre.
 
Den Unge Gartner er professionelle brolæggere og anlægsgartnere, der udfører et ordentlig stykke arbejde.
 
Hvad enten du har købt et nybygget parcelhus eller en ældre villa med Fliser fra 60’erne eller 70’erne melder det samme spørgsmål sig. Hvordan skal haven se ud? I det ene tilfælde skal haven anlægges fra bunden. I det andet tilfælde skal du tage stilling til, hvorledes et eventuelt nyt haveanlæg eller haveafsnit med Fliser skal se ud. Du kan bladre i fotoalbummet eller se i galleriet for inspiration. Det er også muligt at blive inspireret i vor flotte inspiratonshave på Hesselbækgård planteskole. 

 
Efter en travl hverdag er det rart at koble af i afslappende, naturskønne omgivelser. Derfor er terrassen blevet det nye velværelse, som kan forene boligen med naturens ro og skønhed. Med Fliser kan man skabe eksklusive terrasser og uderum, som forbinder luksus og livskvalitet med familiehygge og fuglesang.
Terrassen er husets visitkort og bindeled til omgivelserne, og den skal dermed være flot over for omverdenen. Men samtidig betyder store panoramavinduer, at terrassen også ses indefra. Det stiller krav til terrassens udtryk om at matche hjemmet både udvendigt og indvendigt og skabe en sammenhæng mellem boligen og de ydre rammer.

For eksempel kan en flot terrasse, der passer til de indvendige elementer give en følelse af en udvidelse af husets kvadratmeter og bidrage til en smukkere udsigt fra stue- eller køkkenvinduet.

På denne måde bliver terrassen en uundværlig del af boligen, både når det gælder de milde sommeraftener på terrassen omgivet af fuglesang og blomsterfarver og de hyggelige vinterdage i en varm stue med udsigt til en sneklædt have.

Sort minimalisme eller sydeuropæisk sandfarve.
Uanset om man er til sort minimalisme eller sandfarvet, sydeuropæisk luksus, er det nemt at finde Fliser, der matcher hjemmets indretning og familiens identitet. Fliserne fås både i kvadratiske og rektangulære former og i flere forskellige størrelser og farver.

Lad for eksempel de samme Fliser gå igen indendørs som udendørs, og skab en elegant sammenhæng mellem boligen og terrassen. Eller skab en flot kontrast mellem husets hvide facade og kulsorte Fliser eller mellem minimalistiske, kvadratiske Fliser og rustikke havemøbler i træ.


Havearkitekt

Målet for en havearkitekt er, at  kunderne skal trives med og i deres have. En havearkitekt skaber en have, der passer til dens b...
» Læs mere om Havearkitekt

Rullegræs

Det rigtige færdiggræs (rullegræs) er genvejen til en frodig, slidstærk og ukrudtsfri græsplæne i en fart.Rullegr&...
» Læs mere om Rullegræs

Nyanlæg

NyanlægNyanlæg er en vigtig del af helhedsindtrykket i forbindelse med f. eks. et nybyggeri. Der er selvfølgelig også en prak...
» Læs mere om Nyanlæg

Brolægger

En brolægger arbejder primært med udendørs belægning. Som faglært brolægger har man gennemgået en uddannels...
» Læs mere om Brolægger

Hegnsarbejde

Træ – hegnsarbejdeHvilket hegnsarbejde passer bedst til haven/huset/området/bygningerne? Skal det være højt, så m...
» Læs mere om Hegnsarbejde

Ring 44 99 54 80