Havetegninger

Folk har fået øjnene op for, at haven er et ekstra og værdifuldt rum, som kan supplere huset. Det giver travlhed hos fagfolk som udfører Havetegninger
Folk vil have tegnet Havetegninger med enkle og elegante haver, som er nemme at holde, derfor kan Havetegninger være en stor hjælp.   Selv om vinteren hvor frostvejret har svært ved at slippe sit tag i landskabet, er mange allerede i højt havehumør.
Der er stor fokus på haveindretning - ikke mindst takket være en stribe forskellige haveprogrammer på tv - og folk er villige til at ofre både mange penge og mange kræfter på at få etableret drømmehaven.
 Folk er virkelig i havehumør og kan slet ikke vente med at komme i gang med at få renoveret haven eller anlagt en helt ny.

Haven får høj prioritet
Førhen oplevede anlægsgartnerne sjældent, at nybyggerne ønskede Havetegninger og gav haven høj prioritet.
Mange har jo vænnet sig til at fokusere meget på køkkenet og badeværelserne i deres nye huse, og når man så kommer til haven, er pengene brugt. Men folk vil jo gerne have en flot have til deres nye hus. Derfor går tendensen også i retningen af, at folk tager anlæg af en flot have med i budgettet, når de bygger hus. I længden kan det også være billigere at udføre Havetegninger og lave det rigtigt fra starten i stedet for at skulle lave noget om efter et par år.
 
 
- Bankerne har samme holdning. De har den seneste tid sat stor fokus på havens betydning for helheden og ikke mindst ejendomsværdien. Haven er et ekstra og værdifuldt rum, som kan supplere huset enormt, hvis man får lavet Havetegninger og udnytter mulighederne i selv den mindste have.
 
Rigtige havenørder, som bruger et endeløst antal timer på at pudse og pleje haven, en uddøende race.
 Engang var der prestige i en have, som krævede så meget tid, at det nærmest var umuligt at holde den, hvis man også skulle passe sit arbejde. Sådan er det ikke i dag. Folk vil gerne bruge mange penge på haven for at kunne få glæde af et godt og flot resultat. Men for almindelige mennesker skal haven være til hygge, afslapning og fornøjelse. Ikke et fuldtidsarbejde. Mange kontakter derfor en anlægsgartner for at få udført Havetegninger og efterfølgende hjælp.  

Brolægning

Brolægning er smukt, slidstærkt og holder i generationer.En flot anlagt indkørsel giver sjæl og charme. Der findes mange sten...
» Læs mere om Brolægning

Brolægger

En brolægger arbejder primært med udendørs belægning. Som faglært brolægger har man gennemgået en uddannels...
» Læs mere om Brolægger

Støttemure

 Støttemure støtter jorden ved hjælp af sin egenvægt og normalt en vis hældning. Jo større hældning ...
» Læs mere om Støttemure

Nyanlæg

NyanlægNyanlæg er en vigtig del af helhedsindtrykket i forbindelse med f. eks. et nybyggeri. Der er selvfølgelig også en prak...
» Læs mere om Nyanlæg

Fliseanlæg

Brolægning og flisearbejde.Brolægning og fliseanlæg er smukt, slidstærkt og holder i generationer. En flot anlagt indkø...
» Læs mere om Fliseanlæg

Ring 44 99 54 80