Havetegninger

Folk har fået øjnene op for, at haven er et ekstra og værdifuldt rum, som kan supplere huset. Det giver travlhed hos fagfolk som udfører Havetegninger
Folk vil have tegnet Havetegninger med enkle og elegante haver, som er nemme at holde, derfor kan Havetegninger være en stor hjælp.   Selv om vinteren hvor frostvejret har svært ved at slippe sit tag i landskabet, er mange allerede i højt havehumør.
Der er stor fokus på haveindretning - ikke mindst takket være en stribe forskellige haveprogrammer på tv - og folk er villige til at ofre både mange penge og mange kræfter på at få etableret drømmehaven.
 Folk er virkelig i havehumør og kan slet ikke vente med at komme i gang med at få renoveret haven eller anlagt en helt ny.

Haven får høj prioritet
Førhen oplevede anlægsgartnerne sjældent, at nybyggerne ønskede Havetegninger og gav haven høj prioritet.
Mange har jo vænnet sig til at fokusere meget på køkkenet og badeværelserne i deres nye huse, og når man så kommer til haven, er pengene brugt. Men folk vil jo gerne have en flot have til deres nye hus. Derfor går tendensen også i retningen af, at folk tager anlæg af en flot have med i budgettet, når de bygger hus. I længden kan det også være billigere at udføre Havetegninger og lave det rigtigt fra starten i stedet for at skulle lave noget om efter et par år.
 
 
- Bankerne har samme holdning. De har den seneste tid sat stor fokus på havens betydning for helheden og ikke mindst ejendomsværdien. Haven er et ekstra og værdifuldt rum, som kan supplere huset enormt, hvis man får lavet Havetegninger og udnytter mulighederne i selv den mindste have.
 
Rigtige havenørder, som bruger et endeløst antal timer på at pudse og pleje haven, en uddøende race.
 Engang var der prestige i en have, som krævede så meget tid, at det nærmest var umuligt at holde den, hvis man også skulle passe sit arbejde. Sådan er det ikke i dag. Folk vil gerne bruge mange penge på haven for at kunne få glæde af et godt og flot resultat. Men for almindelige mennesker skal haven være til hygge, afslapning og fornøjelse. Ikke et fuldtidsarbejde. Mange kontakter derfor en anlægsgartner for at få udført Havetegninger og efterfølgende hjælp.  

Rodfræsning

Rodfræsning er en proces hvor en stor tandklinge fræser stubben i små stykker ned i en dybde på en 25 - 30 cm. Det er i dette ...
» Læs mere om Rodfræsning

Græsslåning

Pleje af grønne områderEn have kræver græsslåning og vedligeholdelse, hvis den skal forblive smuk, præsentab...
» Læs mere om Græsslåning

Haveanlæg

Ordet haveanlæg betyder "det hegnede". Tidligere blev det samme ord også brugt om :dyrehave kohave hestehave skov...
» Læs mere om Haveanlæg

Snerydning

Borgernes pligter   Som grundejer har man pligt til at sørge for snerydning, at arealerne udfor ens ejendom er ryddet for sne og...
» Læs mere om Snerydning

Anlæg af haver

Den Unge Gartner står for anlæg af haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlig myndigh...
» Læs mere om Anlæg af haver

Ring 44 99 54 80