Indkørsler

Indkørsler

Indkørsler behøver ikke være endeløse rækker af fliser. Hvad med at lægge en praktisk og slidstærk belægning, der samtidig gør Indkørsler grønne og venlige? Hvis du lægger græsarmering, slipper du endda for at luge - det er nemlig meningen, at græsset skal gro dér!

Terrassen kan være et populært opholdssted, og Indkørsler er et af de steder, der bliver mest belastet omkring huset. Derfor bør indkørsler konstrueres og anlægges, så de holder i mange år.
Der er mange ting at tage højde for, når du anlægger Indkørsler. Du har sikkert nogle helt basale krav til den på forhånd, såsom hvor den skal være og cirka hvor stor den kan blive. Men hvad så med materialer?
 
Bestemmer du dig for sten eller fliser, står du over for at skulle vælge mellem et hav af forskellige typer. Der findes mange forskellige at vælge imellem, og for at gøre forvirringen komplet, har producenterne ofte flere navne for den samme type sten.

Hældningen på Indkørsler og terrassen er en anden vigtig ting. Regn og smeltevand skal kunne løbe af til nærmeste kloak. Her kan du hjælpe fysikken lidt på vej, ved at lægge specielle dræn, der opsamler og afleder vandet.

Få en frostsikker landingsbane.
Hvis du vil have Indkørsler, der gør naboerne grønne af misundelse, kan du overveje at lægge lys i nogle af stenene. Det kan gøres med de nye såkaldte LED-sten, som i mørket forvandler indkørslen til en stemningsfyldt landingsbane. Lyssætningen er nem at arbejde med, og kan udvides til blandt andet terrassen eller havegangen.

Er du ked af at skovle sne og sprede salt hele vinteren, så kan du installere et fuldautomatisk issmeltningssystem, når du anlægger Indkørsler. Det er nemt og miljøvenligt, og så beskytter det både Indkørsler og hus mod frostskader.

Få professionel hjælp
Anlægning af en Indkørsler er hårdt arbejde, som du kan vælge at gøre selv. Men det er måske netop her, du skal bruge Den Unge Gartner for blandt andet at undgå løfteskader. Den Unge Gartner arbejder professionelt og bruger maskiner og metoder, der sikrer, at stenene i terasser ligger perfekt i mange år.


Græsplæner

Uanset om man ønsker at anlægge sine græsplæner efter økologiske eller efter traditionelle idéer, så skal...
» Læs mere om Græsplæner

Beplantning

En beplantning er en kunstigt skabt vegetation. I princippet kunne både græsplæner og blomsterbede kaldes beplantninger, men i praks...
» Læs mere om Beplantning

Hækkeklipning

Hækkeklipning og fuglereder.Tidspunktet nærmer sig for den årlige hækkeklipning, som man traditionelt siger skal væ...
» Læs mere om Hækkeklipning

Rodfræsning

Rodfræsning er en proces hvor en stor tandklinge fræser stubben i små stykker ned i en dybde på en 25 - 30 cm. Det er i dette ...
» Læs mere om Rodfræsning

Gårdsanering

Gårdsanering. Gammel asfalt, rustne tørrestativer og faldefærdige skraldeskurer. Det er virkeligheden i mange gårdanl&ae...
» Læs mere om Gårdsanering

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80