Hegnsarbejde

Hegnsarbejde

Træ – Hegnsarbejde

Hvilket Hegnsarbejde passer bedst til haven/huset/området/bygningerne? Skal det være højt, så man er så ugenert som muligt eller lavt, så man kan følge med i hvad der sker og forbipasserende også kan nyde synet at et smukt grønt område. Den Unge Gartner hjælper gerne med råd og vejledning og udfører alt inden for træ og Hegnsarbejde.
 
Omlægning
Ønsker du en total fornyelse af eks. udenomsarealer eller Hegnsarbejde ved dit firmadomicil, så er Den Unge Gartner klar med kreative forslag.
Vi kan tilsikre dig en professionel løsning fra start til slut, og til aftalt tid og pris.


Hvem er Den Unge Gartner?
Den Unge Gartner har leveret smukke haver, Hegnsarbejde og flotte udenomsarealer til private, foreninger, virksomheder og den offentlige myndighed igennem snart 30 år.
 
Virksomheden tæller i dag omkring 50 medarbejdere. I sommermånederne er der meget travlt, og der arbejdes undertiden fra tidlig morgen til sen aften for at sikre, at vi kan leve op til vor målsætning.
 
Den Unge Gartner blev stiftet i 1981 af Verner Engelbreth. Allerede fra starten med en klar målsætning for øje: Kunden i centrum og tilfredse medarbejdere.


Søer

Søer består af et stort rumfang ferskvand. Søer kan evt. i perioder have afløb til andre søer eller havet via e...
» Læs mere om Søer

Gårdanlæg

Et gårdanlæg er en ejendom på landet, hvortil der hører husdyrhold eller jord, som dyrkes. Et typisk gårdanlæ...
» Læs mere om Gårdanlæg

Kampestensmure

Kampestenen eller naturstenen har fået konkurrence fra et væld af stentyper lige fra den tilhuggede natursten til støbte betonsten ...
» Læs mere om Kampestensmure

Indkørsler

Indkørsler behøver ikke være endeløse rækker af fliser. Hvad med at lægge en praktisk og slidstærk bel&ae...
» Læs mere om Indkørsler

Flishugning

Flishugning er en betydelig del af arbejdet i forbindelse med træfældning og areal rydning. En maskine til flishugning ...
» Læs mere om Flishugning

 

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere

Ring 44 99 54 80