Hegnsarbejde

Træ – Hegnsarbejde

Hvilket Hegnsarbejde passer bedst til haven/huset/området/bygningerne? Skal det være højt, så man er så ugenert som muligt eller lavt, så man kan følge med i hvad der sker og forbipasserende også kan nyde synet at et smukt grønt område. Den Unge Gartner hjælper gerne med råd og vejledning og udfører alt inden for træ og Hegnsarbejde.
 
Omlægning
Ønsker du en total fornyelse af eks. udenomsarealer eller Hegnsarbejde ved dit firmadomicil, så er Den Unge Gartner klar med kreative forslag.
Vi kan tilsikre dig en professionel løsning fra start til slut, og til aftalt tid og pris.


Hvem er Den Unge Gartner?
Den Unge Gartner har leveret smukke haver, Hegnsarbejde og flotte udenomsarealer til private, foreninger, virksomheder og den offentlige myndighed igennem snart 30 år.
 
Virksomheden tæller i dag omkring 50 medarbejdere. I sommermånederne er der meget travlt, og der arbejdes undertiden fra tidlig morgen til sen aften for at sikre, at vi kan leve op til vor målsætning.
 
Den Unge Gartner blev stiftet i 1981 af Verner Engelbreth. Allerede fra starten med en klar målsætning for øje: Kunden i centrum og tilfredse medarbejdere.


Fliseanlæg

Brolægning og flisearbejde.Brolægning og fliseanlæg er smukt, slidstærkt og holder i generationer. En flot anlagt indkø...
» Læs mere om Fliseanlæg

Gårdsanering

Gårdsanering. Gammel asfalt, rustne tørrestativer og faldefærdige skraldeskurer. Det er virkeligheden i mange gårdanl&ae...
» Læs mere om Gårdsanering

En sø består af et stort rumfang ferskvand. Søen kan evt. i perioder have afløb til andre søer eller havet via et el...
» Læs mere om Sø

Nyanlæg

NyanlægNyanlæg er en vigtig del af helhedsindtrykket i forbindelse med f. eks. et nybyggeri. Der er selvfølgelig også en prak...
» Læs mere om Nyanlæg

Haveanlæg

Ordet haveanlæg betyder "det hegnede". Tidligere blev det samme ord også brugt om :dyrehave kohave hestehave skov...
» Læs mere om Haveanlæg

Ring 44 99 54 80