Terasse

Det er skønt at kunne gå lige fra huset og ud i det gode vejr på en dejlig træ- eller flise terrasse. Ja, når din Terasse først er der, vil man oven i købet opdage, at man ikke kan holde sig væk, når solen for alvor begynder at skinne.

Behandling.
Man er tilbøjelig til at bruge en terrasse mest, når den ligger i niveau med husets gulv eller i hvert fald sammen med huset, så man bare skal åbne en dør for at få adgang til den. I nogle tilfælde vil det kræve, at terrasse står på pæle – eller rettere på stolper. Og anlæggelsen af sådan en terrasse er jo unægteligt en noget mere kompliceret affære end en, der ligger i jordniveau.

Men for begge løsninger gælder, at alt, hvad der har kontakt med jorden, skal være trykimprægneret eller på anden forsvarlig måde behandlet mod råd og svamp. Det, som ikke har jordkontakt, altså fx Terasse brædderne, det er gulvet på Terasse, behøver ikke være behandlet, men kan være det.

Efter en travl hverdag er det rart at koble af i afslappende, naturskønne omgivelser. Derfor er terrasse blevet det nye velværelse, som kan forene boligen med naturens ro og skønhed. Med fliser kan man skabe eksklusive terrasser og uderum, som forbinder luksus og livskvalitet med familiehygge og fuglesang.
Terrasse er husets visitkort og bindeled til omgivelserne, og den skal dermed være flot over for omverdenen. Men samtidig betyder store panoramavinduer, at terrasse også ses indefra. Det stiller krav til terrassens udtryk om at matche hjemmet både udvendigt og indvendigt og skabe en sammenhæng mellem boligen og de ydre rammer.

For eksempel kan en flot terrasse, der passer til de indvendige elementer give en følelse af en udvidelse af husets kvadratmeter og bidrage til en smukkere udsigt fra stue- eller køkkenvinduet.

På denne måde bliver terrasse en uundværlig del af boligen, både når det gælder de milde sommeraftener på terrassen omgivet af fuglesang og blomsterfarver og de hyggelige vinterdage i en varm stue med udsigt til en sneklædt have.

Sort minimalisme eller sydeuropæisk sandfarve.
Uanset om man er til sort minimalisme eller sandfarvet, sydeuropæisk luksus, er det nemt at finde en flise, der matcher hjemmets indretning og familiens identitet. Fliserne fås både i kvadratiske og rektangulære former og i flere forskellige størrelser og farver.

Lad for eksempel de samme fliser gå igen indendørs som udendørs, og skab en elegant sammenhæng mellem boligen og terrassen. Eller skab en flot kontrast mellem husets hvide facade og kulsorte fliser eller mellem minimalistiske, kvadratiske fliser og rustikke havemøbler i træ.


Anlægsgartner nordsjællnd

Anlægsgartner er betegnelsen for folk, som anlægger og plejer haver og parker. Betegnelsen anlægsgartner er fri, dvs. at enhver, som...
» Læs mere om Anlægsgartner nordsjællnd

Belægning

BelægningDette ord har flere betydninger:Det lag på tændernes overflade, som også kaldes plak. Det belægning lag, s...
» Læs mere om Belægning

Græsplæner

Uanset om man ønsker at anlægge sine græsplæner efter økologiske eller efter traditionelle idéer, så skal...
» Læs mere om Græsplæner

Anlæg af haver

Den Unge Gartner står for anlæg af haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlig myndigh...
» Læs mere om Anlæg af haver

Træpleje

Træpleje : Træer skal ikke beskæres, de forskellige arter ved hvordan de skal vokse, men der hvor trælerne plantes, udsæ...
» Læs mere om Træpleje

Ring 44 99 54 80